foto1
foto1
foto1
foto4

RAZPORED VOZIL PONJAVE

MATJAŽ VELENŠEK

Izvoz /GB

Mob: +386 40 196 113
Tel: +386 4 2595 213
Fax: +386 4 2595211
matjaz.velensek@vinko-nastran.com

JAN NOTAR

Izvoz /ES, PT

Mob.: +386 (0)40 437 814
jan@vinko-nastran.com


DIREKTOR PODJETJA


Uroš Nastran.
Njegov oče Vinko Nastran je uspešno vodil podjetje vse od leta 1994. V samih začetkih je pričel z enim samim tovornim vozilom, z leti se je podjetje začelo širiti in vse do danes ko v voznem parku štejemo preko 50. tovornih vozil. Leta 2020 je podjetje prevzel sin Uroš Nastran in ga uspešno vodi še naprej.

  


 

Zgodovina podjetja


Zgodovina podjetja sega v leto 1994. Že od samega začetka je podjetje specializirano za mednarodne prevoze. Do danes se je podjetje razvilo v eno izmed večjih podjetij v Sloveniji. Ukvarja se tako s hladilniškimi prevozi, kot tudi s prevozi ponjav po celotni Evropi. V voznem parku podjetja se nahajajo tovorna vozila znamke DAF, ter priklopniki Schmitz Schwarzmuller in Krone. Vozni park šteje preko 50 vozil ekološke kategorije EUR 5 in EUR 6. Servisiranje vseh vozil opravlja pretežno lastna avtomehanična delavnica v podjetju po potrebi pa tudi na terenu s čemer podjetje naročnikom lažje zagotavlja pravočasne in kvalitetne prevoze.

Vizija podjetja v prihodnosti


Podjetje ima namen zgraditi transportno logistični center v največji industrijski coni v Komendi, ki je strateško na odlični lokaciji, sama povezava do industrijske cone je mogoča iz vseh smeri - štajerske, notranjske, gorenjske v neposredni bližini je slovensko največje letališče Jožeta Pučnika. Logistični center podjetja bo vsebovalo skladišče za pretovarjanje blaga, skladiščenje blaga, tovorno pralnico, mehanično delavnico za vsa popravila, kot so menjava pnevmatik, generalna popravila na motorjih, menjalnikih. S tem bo podjetje zagotavljalo podporo našemu voznemu parku, da so tovorna vozila vedno v brezhibnem stanju in s tem bo omogočen točen in kvaliteten prevoz blaga v mednarodnem prometu. Ličarsko kleparska delavnica, v katerih se bodo izvajala vsa ličarska, kleparska opravila. V centru bo mogoče polniti gorivo in ad blue.
Podjetje bo ponujalo organizacijo ter izvedbo vseh nalog v mednarodnem in domačem transportu.

 

Prisotnost našega podjetja je po vsej EU ter tretjih deželah